Kies voor een gietvloer van Unique Floorstyling

Bent u op zoek naar een vloer die weinig onderhoud vergt? Een hygiƫnische vloer zonder naden in een zelfgekozen kleur? Bij Unique Floorstyling kunt u terecht voor een slijtvaste gietvloer van hoge kwaliteit. De gietvloeren kunnen overal worden toegepast. In woningen, op kantoor en in winkelpanden. Dit is allemaal geen enkel probleem. U hoeft ook niet bang te zijn voor krasjes en beschadigingen. Profiteer van alle voordelen die een gietvloer met zich mee brengt. Na 1 dag is de vloer al beloopbaar, ideaal voor een snelle verandering in huis waar u en uw gezin geen last van hoeven te hebben!

Leefbeton op de vloer en muren

Naast gietvloeren kunt u bij Unique Floorstyling ook terecht voor leefbeton. Leefbeton is een unieke samenstelling van een cementgebonden product en een beschermende hars. Hierdoor wordt het flexibel en ijzersterk. Leefbeton is toepasbaar op vloeren en wanden, u kunt uw volledige woning ermee stylen. Pas het toe in de keuken, woonkamer en in de hal. U heeft de keuze uit 16 verschillende, natuurlijke tinten en het mengsel is maar 2 tot 3 millimeter dik.

Geniet van weinig onderhoud

Nog niet overtuigd van de gietvloeren? Dan bent u duidelijk nog niet op de hoogte van het onderhoud. U hoeft er namelijk helemaal niets aan te doen. U kunt eenvoudig met de stofzuiger en dweil over de naadloze vloeren heen bewegen. Vuiligheid kan zich nergens verstoppen, er zijn geen naden waar het tussen kan kruipen en ook langs de muren is er geen ruimte. Vochtplekken krijgen geen kans, u ziet namelijk precies waar het vocht is blijven liggen. Met een doekje haalt u het zo weer weg van de vloer! Bij Unique Floorstyling kunt u ook kiezen voor een troffelvloer of zelfs een grindvloer. Deze laatste zorgt pas echt voor een uniek uiterlijk aan uw woning.